Bebek Odası Dolap Fikirleri – Dekorasyon Fikirleri

Yazımızda; ev dekorasyon örnekleri yardımıyla, dekorasyonda renk uyumu ve hangi eşyaların nerelerde kullanılması gerektiği konularında size destek olacak ev dekorasyon fikirleri sunacağız.

Seçeceğimiz ev dekorasyonu örnekleri; salon, mutfak, yiyecek odası, banyo ve çocuk odası olmak üzere derhal her odadan görsellerden oluşacaktır. Bu örnekleri dekorasyon önerileri ile destekleyeceğiz. Salonda kolonları ve kirişleri kapatmak için alçı levhalar ile duvarı şişirip nişler elde edebilirsiniz. Nişlerin içini odanızdaki renk uyumunu gözeterek farklı renklere boyayabileceğiniz benzer biçimde, organik taşlar ile de kaplayabilirsiniz. Değişik renklere boyadığınız yada organik taşlar ile kapladığınız nişleri spot ve led aydınlatmalar ile destekleyebilirsiniz.

Evimizin dekorasyonu kendimize has zevklerimizi ve tasarım fikirlerimizi ortaya çıkaran bir sergi alanı gibidir ve organik olarak insanların evimizi beğenmesini arzu ederiz. Bir evin dekorasyonu bizlere evin sahipleri hakkında düşünce verebilmektedir, bu yüzden evimizi dekore ederken kendi beğenilerimizi mümkün olduğunca yansıtmak gerekmektedir. Ek olarak her odanın evin tüm sakinlerini memnun edecek düzeyde işlevsel olması da gerekir. Bu durum evin dekorasyonu esnasında stresli ve zor bir dönem geçirmemize niçin olabilir. İhtiyacımız olan düşünce ve ilhamı bulabilme, bunu kendi zevkimize adapte etme süreci, belirlediğimiz bütçe, evin tüm sakinlerinin dekorasyondan memnun kalabilmesi bazen oldukça zorlayıcı bir süreçtir. Bu süreci en iyi şekilde geçirebilmek için atılabilecek doğru adım ise bize hitap eden fikirlere kolayca ulaşabileceğimiz ve gerekirse yardım alabileceğimiz bir platform bulmaktır.

Ne tür bir ev dekorasyonu seçmeliyim?

Ev dekorasyonu konusu oldukça geniş bir yelpazeyi kapsar. Komple ev tadilatından yatak odası, oturma odası vs. mobilya ve aksesuar seçimine, mutfak ve banyo tadilatından veranda ve bahçe dekorasyonuna kadar eve yapılan her türlü müdahaleyi kapsar. Bu nedenle ilk olarak ne tür bir dekorasyon emek vermesi yapmak istediğinizi belirlemeniz gerekir. İhtiyaçlarınızla birlikte, ayıracağınız bütçe de bu konuda etkili bir unsur olacaktır. Ondan sonra, evvel belirlediğiniz bir dekorasyon stiline mümkün olduğunca sadık kalmış olarak seçimlerinizi ve sonucunda de alışverişinizi yapmalısınız. Peki iyi mi bir ev dekorasyonu stilinin size uygun olduğuna iyi mi karar vereceksiniz?

Ev dekorasyonu fikirlerini nerede aramalıyım?

Bu şekilde bir soruya verilebilecek en doğru yanıt bünyesinde binlerce ev dekorasyon fikri barından homify sayfaları olacaktır. Türkiye’den ve dünyadan binlerce profesyonelin tasarımlarını inceleyebileceğiniz homify sayfalarından en beğendiğiniz, size en uygun örnekleri kendinizin oluşturacağı ‘Yeni Fikirler’ albümüne kaydedebilirsiniz. Arzu ederseniz, resimlerin yanına notlar alabilir, o örneği tam olarak niçin beğendiğinizi belirtebilirsiniz. Böylece ondan sonra ihtiyacınız olduğunda en beğendiğiniz ev dekorasyon fikirlerini derlediğiniz albüm elinizin altında olur. Ek olarak, size uygun olduğunu düşündüğünüz tasarımlar yapan bir iç mimar ya da dekoratör ile homify üzerinden kolayca bağlantı kurabilir, bu profesyonellerden detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

https://dekorlar.com/